Opvoedadvies

Wil je kind niet op tijd gaan slapen? Heeft het huilbuien maar je weet niet waarom? Wil je kind niet luisteren als je het vraagt iets te doen? Of wordt het gepest en wil je ervoor zorgen dat het stopt?

Opvoeden is geen simpele taak en we hebben er niet voor geleerd. Iedere ouder staat geregeld met z’n handen in het haar met de vraag hoe moet ik dit nu weer aanvliegen. Leidend is altijd: wat willen jullie als ouders bereiken en op welke manier.

Ik bied opvoedadvies aan voor iedereen die vragen heeft over kinderen van 0 tot 18 jaar. We kunnen afspreken voor een gesprek op locatie of bij jou thuis.

Ik heb uitgebreide ervaring in het begeleiden en adviseren van ouders met allerlei opvoedvraagstukken. Ik heb voornamelijk gewerkt met de methode Positief Opvoeden. Dit is een prachtige en effectieve methode waarbij op positieve wijze praktische handvatten worden aangereikt. Ik bied zowel individueel advies als groepstrainingen. Daarnaast werk ik met een veelvoud van methoden onder andere opgebouwd tijdens mijn werk als Schoolmaatschappelijk werker en al Ouder- en Kindadviseur bij de Gemeente Amsterdam.

Een adviesgesprek kan eenmalig zijn en voor een simpele vraag. Het kan ook zijn dat je een patroon bij jezelf en je kind wilt ombuigen en daar een aantal gesprekken aan wilt wijden.

Voor het maken van een afspraak of met aanvullende vragen kun je altijd via email of telefoon contact met mij opnemen.