Luisterkindafstemmingen

Vraag jij je soms af wat er in je kind omgaat of waarom ze specifiek gedrag vertonen? Zou je graag te weten willen komen hoe jij als ouder je kind het beste kunt helpen? Of zou je willen achterhalen wat jij zelf in een bepaalde situatie echt nodig hebt?

Een Luisterkindafstemming kan jou die antwoorden bieden….

Bij een Luisterkindafstemming stem ik af op de ziel van het kind of de volwassene. Dit doe ik op afstand aan de hand van een foto, naamgegevens en de opgegeven vragen. Ik ga zo gezegd het gesprek aan met de ziel van de vraagsteller. Onze zielen weten alles al en kunnen precies aangeven wat wij in een bepaalde situatie nodig hebben.

Alle opgestuurde vragen worden meegenomen in het gesprek met de ziel. In de meeste gevallen geeft de ziel uitleg mee met aanwijzingen voor zichzelf of de ouder.

Er komt geen live contact bij aan te pas dus een kind hoeft niet bezwaard te worden met een afspraak. Het gesprek met de ziel gebeurt in het onderbewustzijn; de afgestemde zal er niets bewust van meekrijgen.

Bij een aanvraag voor een Luisterkindafstemming voor een kind ouder dan 10 jaar, is er een akkoord nodig van het kind zelf. Voor kinderen ouder dan 16 jaar geldt dat ze voor zichzelf een afstemming aanvragen.